Ajuntament de Ferreries
Imatge S'inicia el període d'inscripcions en la Fira del Pa i l'embotit, que es celebrarà els dies 24 i 25 de març del 2018. Els interessats a participar en el programa "El març un pa baix el braç" es poden adreçar a: dinamitza@ajferreries, adl@ajferreries.org o al telèfon 971163921 fins al dia 16/02/2018.
 

Obert el termini d'inscripció per participar a la Fira del Pa i l'embotit.

Imatge Des de l'Ajuntament de Ferreries fa mesos esteim impulsant un producte turístic que abasta tot l'any que té per objectiu central la diversificació econòmica sota la confluència dels valors propis del municipi (dinamisme cultural de les entitats del municipi, medi ambient, comerç de proximitat, cultura, artesania, grastronomia, tradició,...). Compte amb l'adhesió de: Ashome, Pime Restauració, Agenda Local 21 de Ferreries, Ria Menorca Retail SlU, Ganaderia Son Martorellet, Hotel Ses Sucreres, Agroturisme Binisaid, Agroturisme Son Vives SRM, Agroturisme Son Triay, Hort de Sant Patrici, Loar Ferreries i 40 Nord Outdoor SL i el darrer trimestre 2017 va comptar amb el Patrocini de l'Agència de Turisme de les Illes Balears.

Aquest producte emmarcat sota la marca "Ferreries tot l'any" està desenvolupant diferents programes amb una temàtica diferent al llarg de tot l'any: divendres a la fresca (juny-setembre), artesania (octubre), bolets (novembre), Viu el Nadal i Reis a Ferreries (desembre-gener), pel febreret un talleret, Pa i embotit (març), Abril contes mil, Ferreries Floreix (maig).

Aquest any és la primera vegada que volem engegar la temàtica del
pa i l'embotit, organitzant una Fira del pa i l'embotit el dia 24 i 25 de març de 2018 i també diverses activitats i/o tallers sobre la temàtica. Per aquest motiu, ens adreçam a diverses persones, entitats i/o empreses relacionades amb els sectors esmentats, demanant si volen participar en la fira o en la organització de diferents activitats o tallers dins el mes de març a Ferreries.

Si vos interessa participar en el programa "El març un pa baix el braç" en qualsevol de les formes esmentades, us podeu adreçar a: dinamitza@ajferreries, adl@ajferreries.org o el telèfon 971163921 fins el dia 16/02/2018.

PD. Podeu consultar més informació del producte turístic Ferreries tot l'any a les xarxes socials: https://www.facebook.com/Ferreriestotlany/ i Instagram."
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Medi Ambient
Web Turisme Menorca
Agenda
Centre de Salut