Poble
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
Darreres notícies

 
 
 
26
MAR
En data de 25/03/2020 es va aprovar el Decret d’Alcaldia núm. 148/2020, amb l’adopció de noves mesures organitzatives relatives a la gestió municipal de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.
 
23
MAR
Si estudiau fora de l'illa, el Consell Insular de Menorca convoca beques per ajudar-vos a finançar la vostra estada fora de l'illa. Entrau en l'enllaç i trobareu la informació per demanar la beca per als vostres estudis. Ho podeu fer de manera telemàtica. En principi, el termini és fins a final d'abril. Si, a conseqüència de l'estat d'alarma, els terminis s'aixamplen us ho farem saber per aquest mateix canal.
 
17
MAR
Davant dels dubtes plantejats per part de la població dirigits tant a les dependències de l’Ajuntament com als de la policia local, hem dissenyat aquest seguit de preguntes i respostes perquè les incerteses que puguin sorgir durant el confinament a casa quedin resoltes de manera àgil. Esperam que us siguin útils!
 
16
MAR
Publicació del Ban Municipal sobre l’aprovació de mesures d’excepcionalitat i emergència derivada de la declaració de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19
 
15
MAR
Ahir dia 14 de març es va publicar el Reial Decret 46/2020, que declara l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19. Aquí podeu accedir al BOE. Hi trobareu les noves mesures introduïdes ressaltades, respecte de les mesures ja establertes fins a dia d’avui.
 
13
MAR
Avui 13 de març s'ha publicat el Pla que recull les mesures que regiran en un període mínim de dues setmanes les accions de contenció del virus Covid-19. Entrau a l'enllaç per llegir-ne el resum i el BOIB que detalla les mesures dutes a terme.
 
12
MAR
Davant la irrupció del nou coronavirus 19, la Conselleria de Salut del Govern Balear ha dissenyat una pàgina per tal d'informar la ciutadania i marcar unes pautes de prevenció (En trobareu l'enllaç a la notícia) Aquesta pàgina s'anirà actualitzant contínuament, amb tota la informació necessària per fer front a aquest nou virus. És bo que la ciutadania n'estigui informada i que sapiguem actuar amb tranquil·litat i amb precaució davant la seva evolució.
 
12
MAR
L'Ajuntament ha emès un comunicat amb les mesures i accions per contribuir a la contenció de la propagació del Covid-19. Hi trobareu les diferents mesures que s'han aplicat en els diferents àmbits de la vida del poble (educació, esports, Geriàtric, Centre de Dia, Auditori...), així com les activitats organitzades per l'Ajuntament que s'han hagut d'ajornar.
 
06
MAR
Inscripcions fins el 31 de març.
 
29
FEB
Ja està disponible la programació de l'Auditori de Ferreries del mes de març de 2020.
 
30
SET
(1 d'octubre 2019 - juny 2020)
 
-
-
1. COM PAGAR UNA DENÚNCIA/MULTA DE TRÀNSIT 2. CÓMO PAGAR UNA DENUNCIA/MULTA DE TRÁFICO 3. HOW TO PAY A TRAFFIC TICKET
 
Properes activitats
 
 
 
 
 
 22è Menorca Jazz Festival: Yazz Ahmed Quartet.Divendres 3 d'Abril, a les 21h.
Auditori de Ferreries.
 
 Venda de menjars, en el marc de la Campanya contra la Fam de Mans Unides.Divendres 3 i dissabte 4 d'abril.
Plaça Espanya.
 
 Nit de Festa amb Black Pearl.Dissabte 4 d'Abril, a les 23.30h.
Auditori de Ferreries.
 
 Petit mercat artesà i agroalimentari.Dissabte 4 d'abril, de 09.00 a 13.00 h.
Plaça Espanya.
 
 Programa tecnificació de bàsquet itinerant.Diumenge 5 de maig, de 17.00 a 20.00 h.
Poliesportiu municipal.
 
 Donació de sang.Dilluns 6 d'abril, a les 17.30 h.
Centre Sociocultural.
 
 Petit mercat artesà i agroalimentari.Dissabte 11 d'abril, de 09.00 a 13.00 h.
Plaça Espanya.
 
 Entrenament de kàrate del Club Shotocan.Dissabte 11 d'abril, de 18.00 a 20.00 h.
Poliesportiu CEIP Castell de Santa Àgueda.
 
 Cant del Deixem lo Dol de Sant Lluís.Dilluns 13 d'abril, a les 13.00 h.
Església de Sant Bartomeu.
Contactau amb l'Ajuntament
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o per a qualsevol altra qüestió, dirigiu-vos a l'Ajuntament de Ferreries (carrer de Sant Bartomeu, 55, tel. 971 37 30 03) o emplenau aquest formulari.

Formulari de contacte

Mirarem de donar resposta a les vostra sol·licitud al més aviat possible.
El Poble
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut