Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO
L’Ajuntament de Ferreries ha manifestat la seva voluntat de formar part del projecte “Comerços Emblemàtics de les Illes Balears”, presentat per l’IDI, juntament amb la Direcció General de Comerç i que compta ja amb l’interès de 24 ajuntaments de les Illes Balears
 

Projecte "Comerços Emblemàtics de les Illes Balears”.

L’Ajuntament de Ferreries ha manifestat la seva voluntat de formar part del projecte “Comerços Emblemàtics de les Illes Balears”, presentat per l’IDI, juntament amb la Direcció General de Comerç i que compta ja amb l’interès de 24 ajuntaments de les Illes Balears. Per aquest motiu des de l’ajuntament es demana als establiments que vulguin i estiguin en condició de participar en el projecte que ho comuniquin al correu dinamitza@ajferreries.org
Els criteris que s’han de complir es poden trobar recollits a la imatge enllaçada en aquesta publicació. Les categories que s’han establert per unificar els criteris entre els participants són: establiment arrelat (amb un ofici singular), amb història (amb més de 75 anys de vida), i amb patrimoni (amb elements arquitectònics destacats). Els establiments que compleixin aquestes tres categories seran denominats emblemàtics.
El manual d’aquest projecte també incorpora un pla d’actuació orientat tant a la protecció dels comerços emblemàtics com a la seva dinamització, i proposa una sèrie d’iniciatives com programes d’ajuts per fomentar-ne la supervivència, crear una senyalització especial dels negocis i elaborar rutes turístiques al municipi per visitar els comerços.
Durant el mes de gener de 2021 es posarà en marxa una pàgina web en la qual es visibilitzaran tots els establiments emblemàtics de les Illes Balears i que serà un catàleg en línia. L’objectiu és promocionar el teixit comercial com a reclam turístic tant entre els habitants de les Illes com dels visitants de fora. Emblemàtics és un projecte viu que creixerà a mesura que s’hi adhereixin nous municipis, que seran incorporats a la web.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut