Poble
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries

Premis Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació i ajudes per iniciar l'activitat

L'Institut Balear de la Juventut, ha convocat els Premis Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació i ajudes per iniciar l'activitat d'aquests projectes amb la finalitat de contribuir a la millora de l'ocupabilitat dels joves i que s'adreça als titulars del Carnet Jove de les Illes Balears d'entre 18 i 30 anys que vulguin impulsar projectes de negoci des de l'autoocupació, i també a agrupacions de joves amb el mateix objectiu.

Els destinataris són persones físiques titulars del Carnet Jove de les Illes Balears d’entre 18 i 30 anys que vulguin impulsar projectes de negoci des de l’autoocupació. Poden participar a aquesta convocatòria les persones físiques esmentades, individualment o com agrupacions de persones que presentin un projecte de negoci per iniciar amb domicili social a les Illes Balears.

Per més informació trobareu les bases de la convocatòria al següent enllaç: https://www.carnetjoveillesbalears.org/ca/sorteig/premis-carnet-jove-projectes-dautoocupacio-i-ajudes-iniciar-lactivitat
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
El Poble
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut