Poble
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
Govern de les Illes Balears ha posat en marxa la convocatòria de sol·licitud d’ajudes de lloguer 2019.
 

Ajudes per al lloguer d'habitatges 2019.

Per tal de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població amb escassos recursos econòmics, i tal i com s'ha estat informant en els diferents mitjans de comunicació, el Govern de les Illes Balears ha posat en marxa la convocatòria de sol·licitud d’ajudes de lloguer 2019.

El termini per a sol·licitar aquesta ajuda és des del 4 de setembre fins el 4 de novembre.

La principal novetat de la convocatòria d’ajudes de lloguer de 2019 és l’eliminació del requisit de renda mínima. D’aquesta manera, en aquesta nova convocatòria no serà necessari acreditar uns ingressos mínims per accedir a l’ajuda. Tot i així, es manté el límit d’ingressos màxims anuals per unitat familiar, que en caràcter general és de 22.558,77€ (inferior a 3 x IPREM). Per famílies nombroses de tipus general i persones amb discapacitat és de 360.078,36€; per famílies nombroses de tipus especial i persones amb majors discapacitats és de 37.597,95€.

La sol·licitud es pot presentar telemàticament a través de la pàgina habitatge.caib.es o bé, sol·licitant cita prèvia per a poder ser atès en el telèfon 900780000. En tot cas també es pot presentar mitjançant registre d'entrada a qualsevol oficina de registre acollida a la finestreta única.

Trobareu tota la informació sobre l'ajuda, requisits per accedir-hi, imports de les ajudes, etc. a la pàgina web: habitatge.caib.es
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
El Poble
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut