Ajuntament de Ferreries

L’AJUNTAMENT DE FERRERIES HA CONTRACTAT A 2 JOVES TITULATS A TRAVÉS DEL PROGRAMA SOIB JOVE- QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2018

L'’Ajuntament gestionarà el projecte anomenat «Joves Qualificats per la dinamització econòmica del municipi», que permetrà contractar dos joves (un per un any i un altre per vuit mesos) majors de 18 anys i menors de 30 anys, amb estudis superiors, sense o amb poca experiència laboral prèvia en la seva formació, inscrits a Garantia Juvenil per executar obres o serves d’interès general i social, amb un pressupost total de 56.348,76 €.

Concretament, l’Ajuntament contracta 2 persones per realitzar: treballs relacionats en l’àmbit de la dinamització econòmica del municipi i treballs en l’àrea d’urbanisme en la gestió d’expedients i el control de l’estalvi i eficiència energètica en edificis i instal·lacions.

Aquests projectes es porten a terme en el marc de la convocatòria de subvencions per als ens locals destinades a finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació dels joves amb estudis superiors a les Illes Balears, cofinançada pel Fons Social Europeu amb càrrec al programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, aprovada per resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria, de 9 de juliol de 2018 (BOIB núm. 86, de 12 de juliol).

El projecte finançat en el marc de la convocatòria esmentada compta amb la participació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE).
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Medi Ambient
Web Turisme Menorca
Agenda
Centre de Salut