Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO

Creacions d’autor

Maria Janer Artesania

La botiga que la mestra artesana, Maria Janer, té a Ferreries és sens dubte un espai únic al poble.
En aquesta botiga-taller hi trobareu, no només les creacions de l’artista, sinó també de diferents mestres artesans que viuen i treballer a Menorca (records de l’illa, teles pintades, mobles de petit format, ceràmica d’autor, avarques amb dissenys originals de l’autora… i tot tipus de records de l’illa)


Joies Núria Deyà

Aquesta reconeguda mestra artesana, ha establert el seu taller a Ferreries on compta també amb un espai per atenció al públic i exposició de les seves creacions.
Les joies són elaborades a partir de metalls preciosos com són la plata i l’or, pedres semi-precioses i altres metalls innovadors, com el titani o el niobi, que aporten color a les peces.
Els treballs que podreu trobar al taller de Núria Deyà estan inspirats pels colors, les textures, les formes de la natura, l’arquitectura… Els dissenys solen ser jocs de línies sinuoses que es transformen en anells, arracades, penjolls o braceroles, en què sol estar molt present el contrast dels diferents colors dels materials que utilitza l’artista..


Flora Ritman

Aquesta artista holandesa afincada a Menorca des dels anys 80 té la seva casa taller, “Algend.art” a la finca ”Es Molí de Baix” al Barranc d’Algendar.
Seguint el seu desig de fer un treball més respectuós amb l’entorn, començà a desenvolupar un original producte artesanal a partir de les carbasses, conreades per ella mateixa de manera ecològica.


Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut