Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO

Ajuts i subvencions


 
Nova convocatòria dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació 2021. Lliurament de sol·licituds i projectes fins el 7 d'octubre.

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), ha convocat els Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació per a l’any 2021. La finalitat de la iniciativa és promoure l’autoocupació centrada en els interessos dels joves.

Convocatòria d'ajuts per autònoms i empreses afectades per la COVID


Nous ajuts per a la minimització de la contaminació de l’aigua mitjançant la construcció de filtres verds
 
Convocatòria d'ajuts per a la investigació, salvaguarda i difusió del patrimoni històric de Menorca.

Bases i convocatòria que regeixen la concessió d'ajudes econòmiques per fomentar la reactivació del desenvolupament econòmic local i la promoció turística del municipi de Ferreries per a minimitzar l'impacte de la crisi econòmica provocada per la COVID-19  PERÍODE DE SOL·LICITUD TANCAT. 


Ajuts del Consell Insular de Menorca pel foment de l'ús del català en el sector empresarial, associatiu i esportiu.   Resolució.
PERÍODE DE SOL·LICITUD TANCAT. 


Ajuts energies renovables.


1. Convocatòria de subvencions per a instal·lacions fotovoltaiques i microeòliques adreçada a particulars, entitats sense ànim de lucre, petites i mitjanes empreses i associacions empresarials (Programa Operatiu FEDER 2021-2027).

2. Convocatòria pública de subvencions per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents (Programa PREE).

3. Convocatòria de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat eficient i sostenible (Programa MOVES II).

Formulari ajuda i assessorament

 

 

 

Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut