Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO
Museu de Ciències Naturals de Menorca El Museu de Ciències Naturals de Menorca es troba situat en les àmplies i senyorials cases de la finca Binissuès del segle XVIII, en plena natura i amb unes precioses vistes al camp menorquí. Binissuès es troba a la carretera entre Ferreries i Ciutadella, al Km 36 desviament Camí ets Alocs, del municipi de Ferreries.
 

Museu de Ciències Naturals de Menorca

Museu de Ciències Naturals de Menorca Museu de Ciències Naturals de MenorcaEl museu, creat pels naturalistes Juan i Miguel Carreras Torrent es troba situat en les àmplies i senyorials cases de la finca Binissuès del segle XVIII, en plena natura i amb unes precioses vistes al camp menorquí. Binissuès es troba a la carretera entre Ferreries i Ciutadella, al Km 36 desviament Camí ets Alocs, del municipi de Ferreries. El Museu de Ciències Naturals de Menorca és una visita imprescindible per a tots els amants de la natura. Ofereix un recorregut únic per donar a conèixer a tots els visitants la rica biodiversitat de Menorca representada en les diferents seccions de les ciències naturals. També es pot admirar i conèixer la biodiversitat de la naturalesa d'altres parts del món.
Les diverses col·leccions que es poden veure al Museu de Ciències Naturals de Menorca són el fruit de més de 42 anys de treball i estudi científic que han realitzat els naturalistes Miguel i Juan Carreras Torrent perquè puguem apreciar la gran riquesa d'animals, vegetals, minerals i de fongs que encara tenim a Menorca i també en altres parts del món.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut